Image Slider

Reduce Redness with L'HERBOFLORE Lemon Balm Hydrating Mask [REVIEW]

| On
April 29, 2014
Hello the pretty-girls-around-round-the-world! Ni hao ma? So I just back to Indonesia, my not so amazing country. I want to review sleeping mask that I just bought in Taiwan. I bought this on 21st and today were 29th. So it's been 8 days I've been using this mask.

This Sleeping Mask under L'Herboflore brand. This is my first time to know and use this brand. The L'Herboflore store is only in Taiwan


Do you wanna know the result? Is that will be amazing like another sleeping mask product that I've used before? Or not?

Lotion Jerawat Termurah dan Terampuh : Acnol Lotion [REVIEW]

| On
April 22, 2014
Hello all-the-pretty-girls-around-the-world! I'm really happy because I have a long trip to Taiwan :) Yes I'm right there, right now. I will post my trip story 2 weeks from now *no.promise* But I still want to sharing about Acnol Lotion. 

Waktu itu *sampai sekarang* kalo aku punya jerawat, ada zit-nya. Zit itu cairan putih di dalam jerawat yang merah dan timbul. Kalo tidak segera diatasi, maka cairan putih itu akan menjadi kuning atau yang biasa kita sebut nanah. 

Kulitku yang dulunya tipe dry skin, lama - kelamaan berubah menjadi oily-combination. Nah, banyak komedo putih di kulit yang menyumbat dan ini adalah penyebab jerawatku yang ada zitnya itu. Jerawat seperti ini disebut Pustules. 


Waktu itu aku ke apotik, aku nanya aja iseng ke apotekernya obat buat jerawat pustules apa, terus dikasih Acnol Lotion ini. Waktu dikasih tau harganya, ya ampun murah banget! Aku udah pernah dengar tentang Brand XX dari Korea yang hampir sama dengan Acnol Lotion ini, tapi harganya relatif mahal untuk 10 ml-nya.

Cheon Song Yi - You Who Came From The Stars [Makeup Inspired Tutorial]

| On
April 15, 2014
Annyeonghaseyo! Halo! Hai! Hello all the pretty girls around round round the world! LOL What's the matter with the opening? I'm just doing it for fun anyway. 

Well, Today I'm back with Makeup Inspired Tutorial. Is there anyone who already watched "You Who Came From The Stars"? Put your hands up in the air *overreacting* This movie is Korean Drama. 

Nah, If you have watched this movie, you already know the female main character who played as Cheon Song Yi [Jun Ji Hyun]?

I really adore her makeup and fashion. She is really a dumb-fooled girl in this movie but her acting was cute. She played as an actress in there and the guy that she loves is an Alien. You know Alien, right? -_- Google can help you if you didn't know. 



So, here is Cheon Song Yi - Makeup Inspired Makeup Tutorial. I hope you like it! 

My Fav Body Scrub [Pasjel Green Sweet Sugar Scrub - Review]

| On
April 02, 2014
Hello pretty-girls-around-the-world! Welcome April! *sigh* You know that this month is really hard for me because I'm only have less than 7 days remaining behind for facing my national exam. Oh my God.. Seriously! I don't care with my skincare routine anymore, it's totally messed up! *so-stress-ful*

Aku udah nggak pernah pakai itu namanya "Body Lotion", udah males. Kulit jadi kusam dan.... kasar ._. Tapi aku bisa balikin kulit kusam dan kasar jadi super halus dan cerah dalam waktu 1 hari dengan cara  Body Scrubbing! Wooaaa Daebak!Daebak! 

Ini pertama kalinya, aku menggunakan body scrub. Sebelumnya, nggak pernah deh. Mama nggak ngijnin, alasannya tuh ya: "Kasian kulit kamu. Masih kecil jangan pakai yang aneh-aneh." Mamaaaa! I'm already 17 years old. and I... I'm really good to take care myself. :)

Well, Body Scrub ini Thailand punya lho. Ini satu serian dengan Pasjel Blue yang pernah aku review. Kalo yang Blue buat memutihkan, mencerahkan and body lotion as well. Sedangkan yang hijau ini, untuk body scrub. 


Pertama - tama, kita harus tau dulu, Body Scrub itu apa sih?


Body scrubbing itu kita menghilangkan sel - sel kulit mati, mencerahkan kulit kusam dan membersihkan pori - pori kulit kita. Kayak face scrubbing tapi bedanya ini di kulit tubuh.

Post Signature